Nieuwe gebruiker

Erkend gebruiker worden

Om beelden gratis te kunnen downloaden, en Pléiadesproducten aan te kunnen kopen aan verminderde prijs, dien je ingeschreven te zijn als erkend gebruiker. Je komt in aanmerking als je:

 1. Werkt voor een overheid, organisatie of entiteit die:

  • gevestigd is in België, en
  • een publieke dienstverlening vervult.
 2. Je ertoe verbindt de data te gebruiken

  • in het kader van of voor de uitvoering van haar missie;
  • zonder winstoogmerk; en
  • met inachtneming van de algemene gebruiksvoorwaarden van de gebruikerslicentie.

Voldoe je aan deze criteria? Vul dan onderstaand registratieformulier in. Je krijgt binnen de vijf werkdagen een antwoord.

Ben je al goedgekeurd als erkend gebruiker en wil je Pléiadesbeelden bestellen? Ga naar de pagina Geo search en schrijf je in via de knop in de rechterbovenhoek. Klik vervolgens op je gebruikersnaam en kies “pre-orders” in de keuzelijst.

Als je niet in aanmerking komt om erkend gebruiker te worden, kan je Pléiadbeelden aankopen aan commerciële prijzen via de beeldleverancier Airbus Defence and Space.


inschrijven

Als je nog geen erkend gebruiker bent, schrijf je dan hier in. Je aanvraag wordt beoordeeld en je krijgt binnen de vijf werkdagen antwoord.

Zodra je inschrijving is goedgekeurd, kan je gebruik maken van de voordelen van deze website.

Als je organisatie nog niet in de lijst staat maar wel gevestigd is in België en een publieke dienstverleningsmissie vervult, neem dan contact met ons op.

Als je organisatie niet in België is gevestigd en/of geen publieke dienstverleningsmissie vervult, kan je Pléiadesproducten aankopen aan commerciële prijzen via de Airbus Geostore.